PROTECT SECURITY


Tillbaka startsidan Frågor Kontakta oss
 
 
 Historik

 Kund presentation

 Kvalitet/Miljö

 Skyltar

 Personal

 Vår filosofi


 Privat Detektiv

Tel/Kontor:
     040-
Tel/Fax:
     
Tel/Jour:
      072-2578810


Protect Security Sweden, 2oo5, logotype  Verksamhet
  Övervakningstjänster!

  Om oss

  ProtectSecuritySweden drivs av Gps4 med syftet att främja Nordisk säkerhets utveckling. Vi vill ha en objektiv mötesplats för svenska säkerhetstjänster där man kan få objektiva råd och information. Vi startade som ett projekt och i början av 2005 och vi är i skrivande stund Sveriges största mötesplats för Protect Security och e-handelsleverantör.

  Vi som jobbar med sidan

  Annonsering

  Det finns ett flertal möjligheter för exponering på ProtectSecuritySweden.com. Du kan se alla exponeringsalternativ på följande sida:

  Annonsera på protectsecuritySweden.com

  Pressreleaser

  Har du en pressrelease som du tycker vi borde ta del av kan du maila den till oss eller publicera den på NewsDesk så kommer vi snappa upp den om den innehåller ordet e-säkerhet.

  För oss är alla kunder lika viktiga, stora som små.

  Våra tjänster
  övervakning /Vägmärken /skyltar/
  linjering.  Under tjänsten kontroller ser Protect securitys till att regler följs och tillstånd är korrekta. All övervakning sker med en hög grad av service.  Kontrollanten informerar alltid om vilka regler som gäller vid varje uppdrag. Till vår hjälp har vi kompetent och serviceinriktad personal i en smidig organisation som kan ställa upp och lösa kundproblem med ett brett och flexibelt tjänsteutbud för att tillfredsställa våra kunders olika behov och önskemål med mycket kort varsel.

  Företagets tjänster efterfrågas hos privata hushåll (villahushåll), butiker & köpcentra, detaljhandeln, fastighetsförvaltningar, försäkringsbolag, bevakningsföretag, kommuner & myndigheter.

  Vi finns i alla sammanhang där man efterfrågar en snabb kvalitativ insats.

  .jpg

   

   

   

  Michael Sörensen, Chefredaktör

  Har jobbat med webben sedan tidigt 2000-tal och är utbildad inom It-säkerhet. Brinner för att hitta det senaste och hetaste inom e-säkerhetsbranschen.

  Anna Petersson, Administratör och allt-i-allo

  Började utveckla e-handelslösningar på sent 2000-tal och har idag startat och drivit ett 15-tal siter. Driver primärt kontaktlinjen.se men är även delägare i kontaktlinjen.se, protectsecuritySweden.com med flera.


  Jobba här
  Till jobb